torstai 8. toukokuuta 2014

Karkki!

Taukoa on tosiaan postaillusta ollut, valittelut siitä. Nyt kuitenkin ehkä vähitellen päästään taas bloggailun makuun, mikäli kuvia tulee ja on aihetta postailla! Poni on vielä viettämässä laatuaikaa kotona, joten siitä ei kuvia tähänkään postaukseen tule. Postaukseen tulee muutama kuva Unelmasta ja Harjun opetushevosista Carmencita Hill's esiintyy myös tässä postauksessa pääosassa! Tähän väliin nyt kuvat Unelmasta, alempana Karkki. Unelman ratsastuksesta lyhyesti se, että laukan laatu vähitellen jo paranee ja tahti rauhoittuu. On se hieno!





Karkilla menin tänään itsenäisesti, sillä Harjun hevoset liikkuvat nyt suurimman osan lähdettyä kesälomalle paljon vähemmän ja niitä sitten saa siellä liikutella. Aikaisemmin oon mennyt Karkilla pari kertaa esteitä ja kerran koulua, ja se on vaan niin ihana ja paras puokki näistä, etten ehkä kestä.. Tänään tehtiin siis ihan perus liikutus, kaikki askellajit ja muutaman kerran otettiin vähän enemmän eteen hevosen verryttyä. Karkki on oikeastaan sellainen erilainen nuori, joka on herkkä kädelle ja pohkeelle kunnes vähän innostuu. Sätkyjä saattaa välillä tulla, mutta annetaan hevosten elää. 

Taivuttelin Karkkia koko tunnin ajan todella paljon ja tehtiin muutamia väistöjä vähän avaavina liikkeinä. Karkki kulki oikeastaan ihan kivasti, vähän epätasaisemmin kuin toisessa maneesissa, kun on siellä tottunut menemään, mutta kuitenkin suurimman osan ajasta se kulki todella pehmeästi ja mukavasti. Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten tarinan kertominen jää nyt lyhyemmälle! 






Ja Karkin kuvat on kuvannut Reeta!

6 kommenttia:

  1. Voi Karkkia kun se on aikuistunut paljon! Viimeksi kun olen nähnyt sen niin se oli vielä niin nuori. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on nykyisin oikeen mukava tamma, vaikka vähän lapsen luonteinen välillä.. :)

      Poista
  2. Mäkin kun oon sen viimeks nähny kun Malaska sitä ratsasti ja tsemppas niin hurjasti. Hieno kakaka se oli jo sillon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja hienommaks vielä tulee jos Malaska Harjussa pysyy sitä tsemppaamassa ja viemässä vielä eteenpäin :)

      Poista