perjantai 23. toukokuuta 2014

Hiljaiselon jälkeen elämä alkaa!

Poni on taas päässyt Harjuun mukaan! Tuotiin poni siis tänne tiistaina ja siitä asti ollaan täällä köpötelty ja poni on ollut tyytyväinen. Nyt on ollu sen verran kuumat kelit ettei olla ponin kanssa päästy mitään erikoisen hienoa tekemään, kunhan ollaan kahtena päivänä kentällä vähän väännetty ja eilen käytiin maastossa. Ja voi kun mä olen onnellinen, pieni oli maastossa jälleen ihana, oma itsensä Tänään käytiin sitten taas kentällä ja Auni pääsikin kuvaamaan, niin muutaman kuvan saatte tähänkin postaukseen.

Kuumuuden vuoksi me molemmat meinattiin tänään kyllä läkähtyä hengiltä.. Joo, se on kiva kun on lämmin ja kesä tulee, mutta ihan oikeesti tuolla ratsastaminen on aika tuskaista, vaikka meniskin illemmalla kuin normaalisti. Poni oli kuitenkin tänäänkin ihan ok, vähän tahmatassu mutta sitä en ihmettele lainkaan. Muuten se kuitenkin kulki ihan kivasti, oli suusta hyvä ja periaatteessa pohkeellekin herkkä. 





Ja tässä ponin mielipide matkustamisesta!

4 kommenttia:

  1. Saako Harjussa olla omalla hevosella ''tunneilla''? :)
    Olin siellä nyt soveltuvuuskokeessa tällä viikolla ja vaikuttaa kyllä todella kivalta paikalta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa olla :) Mahdollista on oikeestaan kaikki, voi mennä nää koulun ratsastustunnit omalla hevosella tai ottaa irrallaan tunnin kouluajan ulkopuolella. Itse suosittelen tätä paikkaa kaikille, joilla asenne oikea! :)

      Poista
  2. Ompas kivannäkönen poni, ompas se pysyny nuorekkaana :)

    VastaaPoista