perjantai 8. huhtikuuta 2016

Ratsastusnäytöt, check!

Ja taas, piiitkän tauon jälkeen aika päivittää. Mitään kummallista Mullen elämässä ei ole tapahtunut, vähitellen edetään eteenpäin ja luottamus näkyy päivä päivältä enemmän. Koulun puolella taas onkin sentään jotain tapahtunut, siitä mä tänään oonkin kertomassa.

Ammatilliset aineet alkaa siis mulla olla pääosin pulkassa - pari teorian puolen ainetta on vielä meillä vähän kesken, muuten siis käytännöt yms suoritettu työssäoppia lukuunottamatta. Tässä alkaa vähitellen tajuta sen, miten pitkä matka tässä onkin kuljettu. 3 viikkoa sitten tehtiin estenäytöistä ensimmäinen, rata1, ja eilen tehtiinkin estenäyttöjen loppukoe, rata2. Molemmat näytöt tein hevosella nimeltä Lolita W, oikeen kipakka ja näpsäkkä tapaus. Vauhtia riitti ja kivaa oli, kirsikkana kakun päällä molemmista näytöistä kiitettävästi kolmonen!







Ennen näyttöjen suorittamista meidän koko porukka vähän jännitti niitä, eikä innokkuutta ois ehkä ollut ihan niin paljon kuin suotavaa olisi - onneks mulla tää hevonen on sen verran innokas, että koko touhusta tuli niiiin hauskaa. Nyt tekis mieli vaan mennä noita uudestaan ja uudestaan, nostaa korkeutta ja tehdä lisää.. Mut eipä tää ratsastus onneks tähän jää, vaikka näytöt sen puolelta onkin tehty!

2 kommenttia:

  1. Kiva lukea, että Neidillä löytyy edelleen intoa ja imua esteille <3 :)
    t. Lollarin ex-äippä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, neidillä tosiaan riittää vauhtia ja innostusta ja imua, joka kerta kun esteitä näkökentässä on! :) Hienohan se kans on, varmasti kiva sulle, kun saat siitä sillon tällön jotain tietoa.

      Poista