keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Sitä voi valjastaa voimansa, jos uskoo siihen voivansa

Valittelen tätä epäsäännöllistä postailua, mutta mulla ei yksinkertaisesti ole ollut aikaa ja/tai matskua, mitä postauksen tekemiseen vaaditaan. Erikoispostaus tekeillä mun varustetoiveista, mutta siinä saattaakin jonkun verran kestää.. Meillä on nyt koulussa vapaa viikko, sillä koko viikko on varattu rästeille, mitä mulla ei onneksi ole. Reeta kävi ratsastamassa ponilla tiistaina, ja itse kävin sitten tänään (tiedä vaan oliko se niin mahtava idea tässä flunssassa mikä nyt päällä on..). Muuten ponilla on todella ollut vapaata, onneksi nyt on sit kans lämpimät kelit niin mulla ei oo niin huonoa omatuntoa tästä ponin lomailusta. 

Luvassa taas paljon kuvia, vähemmän selitystä ja vielä enemmän kuvia. Mulla ei pää nyt kestä sitä että miettisin, mitä tänne kirjotan, joten kattokaa tyytyväisenä kuvia, kommentoikaa ja liittykää lukijaksi! (: Ja valitan taas tätä, kun blogger noita kuvien värejä itse säätelee jonkun verran, koittakaa kestää..


Tänään tosiaan pidettiin ponin kanssa suhteellisen rento päivä, eniten juuri tuon kuumuuden takia. Tehtiin vähän pidemmät alkukäynnit pitkin Harjua ja päädyttiin myös kahlailemaan vesiesteeseen, missä nyt onneksi pienten sateiden jäljiltä on vettä edes puoleen väliin ponin säärtä! Ponihan tunnetusti inhoaa vettä, ja oikeestaan yllätyin vähän kun se vaan kipsutti siellä vedessä menemään ja muutaman kerran kuopaskin. Kentälle me lopulta kuitenkin päädyttiin ja saatiin onneksi muutama ihan kiva kuvakin.

Päivä ei oikeastaan tähän vääntöhommaan mikään paras ollut.. Ponia väsytti, mulla oli tuskanen olo ja kenttä vähän pöllys ja edelleen se lämpö. Me ollaan ponin kanssa just sellasia, että kesällä voitais molemmat pysytellä visusti maastossa ötökkämyrkkyjen kanssa, eikä päätyä mihinkään kentälle vääntämään - tää on meille molemmille lähestulkoon pakkopullaa näillä säillä. Kuitenkin poni meni ihan kivasti, se oli suusta tosi hyvä ja tasainen ja jälkeen päin ajateltuna myös pohkeelle yllättävän hyvä ja herkkä, vaikkakin se meidän ongelmakohta (pelottavan ruohonleikkurin lisäksi) tänään olikin. 







2 kommenttia:

  1. väännäppä jossain välissä mielipidepostaus valitsemastasi aiheesta! :)

    Kivannäköstä menoa teillä ponin kanssa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Väännän heti kunhan aikaa löytyy ja saan järkevän aiheen päähäni. Kiitos ideasta ja kehusta, sitä me yritetään mutta aina ei kyllä onnistu :D

      Poista