maanantai 20. tammikuuta 2014

Jos Harjuun haluat tulla nyt, sä takuulla yllätyt..


Harjussa taas! Pakko sanoo että mielenkiintosta menoa ei täältä nyt kyllä puutu. Tänään tosiaan meillä oli koulussa eka ajoo ja sit ratsastusta, ihme kyllä, tarkenin ihan hyvin vaikka asteet vierähteli siinä -15-20 välillä. Ratsastin Terolla, semmosella peruspuokilla ja meillä oli puomitunti tänään. Mentiin siis lähinnä ravissa ja laukassa puomien yli ja lopuks pari kertaa suuntaansa semmonen maahankaivettu ristikko. Hyvä tunti kyllä oli ja tykkäsin Terpasta tosi paljon! Huomenna taas luvassa putella ratsastusta, Monni alla ja estetunti edessä.

Tin Royal GER ''Tero'', kuva sukupostista kaapattu.

Illalla saatiinkin Reetan kanssa mahti-idea kun muut kämppäläiset halus tehä lettuja, mut aineksia ei ollut...No, pyöräiltiin sti Klamilaan, noin 6km suuntaansa ja matkalta tuo eka kuvakin! Pakko sanoa että kunto oli koetuksella niitten mäkien kanssa näissä pakkasissa, mutta hengissä selvittiin. Fiilikset kyllä tuon jälkeen oli mitä oli, ei enää jaksettu sohvalta nousta kunnes nyt sänkyyn päästiin ja lupaus tuli lausuttua: ei enää ikinä tommosta matkaa näissä keleissä.



Laatu 10+ ! Tossa alemmassa kuvassa tosiaan meiän matka, kylmä ei kyllä ehtiny tulla mut jälkeenpäin oli sit eri asia, miten se hengittäminen taas sujuukaan :D Kattoo sit jos huomenna saa julkasukelposia kuvia tunnista, niin uutta postausta heti kuvien kanssa tulossa! Loppuun vielä kuva jossa muokkaus 5/5 (paint on kaveri) mut emmä Reetasta uskalla tämmöstä kuvaa julkisesti laitella!





2 kommenttia: