lauantai 25. tammikuuta 2014

Wild child

If this is a dream, won't open my eyes
Am I asleep? No, I'm alive
I just can't believe that this is my life
In my fantasy we're running wild

Eli tänään tosiaan mulla oli taas prokkiksena Unelman ratsastus. Se on siis meidän kaverin hevonen, ollut kohta sen kaksi kuukautta ja käyn sitä välillä liikauttelemassa vähän enemmän :) Vuonistamma siis kyseessä. Tällä hetkellä tältä tammalta onnistuu väistöt käynnissä, avot käynnissä ja ravissa sekä mm. takaosan- ja etuosankäännöksiä harjoitellaan. Laukannostot on vielä vähän hakusessa mutta kyllä ne sieltä vielä saadaan hyviksi :) Antaa kuitenkin kuvien puhua puolestaan!






Alkuun Unskilla oli tosi paljon energiaa ja se meinas jäädä kädelle turhan kovaksi vaan juoksemaan, mutta loppua kohti parani tosi paljon. Alkuvaikeuksien jälkeen tamma meinasi että ei tarvitse ihan niin paljon tehä töitä ja olisi mielellään jäänyt edestä vähän tyhjäksi vaan kaulakaarelle ja takapää talliin mutta tästäkin me selvittiin :)


Illalla käytiin sit vielä omat hevoset ratsastamassa ja kyllä siitä vaan aina tulee niin hyvä mieli päästä oman ponin selkään. Siinä on vaan sitä jotain  Ponilla riitti virtaa kyllä niin paljon että ei oo pitkään aikaan ollut. Alkuun se oli vähän tahmea, mutta nopeesti tuli siitä vetreeks ja joka suuntaan taipuvaks. On jotenkin niin huvittavan näköstä, kun kerran käyttää pohjetta vähän kovemmin ja ponin vatsa siirtyy vaikka jalat ei vielä kerkeä :D 


Poni on onneks tulossa Harjuun päin sitte mun kanssa ens sunnuntaina, niin ei tarvii sitäkään aina ikävöidä. Seuraavaa postausta Harjusta varmaankin, jättäkää siis kommentteja!





2 kommenttia:

  1. Aivan ihanan näköinen tuo vuonis! Todella kauniin värinen :)
    ps. Sinut on haastettu, lisätietoja saat blogistani!

    VastaaPoista