keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

~me ollaan tässä ja nyt, ja se riittää~

Tänään mulla olikin duunin jälkeen vuorossa Unskin ratsastus, ja vihdoin sain raahattua myös kameran mukaan ja päästin äidin sen taakse, niin postaus ei kuvattomaksi jää - muuten tuskin tosin olisin postannut ollenkaan.. 

Kuuma täällä tosiaan on, joten Unskin kanssa tehtiin aika rauhallisessa tahdissa ihan tehokas treeni. Ja tänään, kyllä pieni osasi yllättää! ❤️ Alkuraveissa tahti oli rauhallinen heti alusta, mutta kuitenkin koko keho teki koko ajan kunnolla töitä. Turhia sählinkejä ei tullut oikeastaan koko ratsastuksen aikana kuin jokusen kerran kaverin hirnuessa ikävää. Alusta asti Unski taipui kunnolla ja rehellisesti, oli kevyt suusta ja nopea pohkeelle - mikä voisikaan olla mukavampaa, kuin hevonen, jota on ilo ratsastaa!




Kävelyjä otettiin paljon väliin, ettei kummallekaan meistä koittanut kuolema. Otin jonkun verran siirtymisiä ravin sisällä, lyhensin, jonka jälkeen taas pidensin ja voi miten kauniisti pieni yritti ja saikin jo jotain tehtyä! Vielä pari viikkoa sitten kokoaminen oli ''ongelma'' Unskin kanssa, kun se ei jaksanut itseään kantaa, mutta vähitellen parempaan päin ja tänään se olikin jo niin helpon oloista niin Unskille, kuin mullekin, että ei tässä voi olla muuta kuin ylpeä..


No, tästä laukkoihin. Oikea laukka on alkanut toimia koko ajan paremmin, ja tänään se rullasi vielä keskimääräistä paremmin, kuitenkin rauhassa ja tasapainossa. Nostot olivat paremmat tähän suuntaan kuin kertaakaan aikaisemmin, Unski ei kertaakaan kaatunut laukkaan, vaan todella nosti sen. Vasempaan kierrokseen onnistui vielä paremmin, ja yksi laukka nousi lähestulkoon käynnistä. Se on vaan jotain niin hienoa, että näinkin "raaka" tapaus laukan suhteen voi toimia näin hyvin, ja kehittyä näin nopeasti ja helposti. Että mä oon ylpeä tästä! ❤️



Vielä loppuravit tamman kanssa ja siitä pesulle ja vihdoin laitumelle kaverin kanssa. Mahaa Unskilla kyllä on, tämä on tiedossa paremmin kuin hyvin ja kyllä, laihdutuskuuri on tarpeen, se tiedetään myös (: 




Poni ja Mopo on nyt meillä noin viikon verran kotona syömässä, jotain kuvaa lähiaikoina siitäkin tulossa! Muuten ponin elämä on jatkunut entiseen malliinsa ja maha kasvaa, maltillisesti..

2 kommenttia:

  1. Onks Unski vähä pullukka?! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän, siis niin paljon että tekis mieli rajailla tota mahaa pois :D Kyllä se tästä laihtuu..

      Poista