keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Lomaa ❤️

 Eli nyt ollaan ponin kanssa mekin päästy vihdoin lomalle! Olin siis maanantaihin asti vielä koulussa, nyt olis kuuden viikon loma töitä tehdessä ja poni saa elää kunnon laidunelämää, ja luultavasti postailukin jää "kesätauolle" aiheiden puuttuessa. Tässä vaiheessa siis kysynkin, olisko jotain toivomuksia sille että mitä voisin postailla nyt, kun matskua ponista tuskin saadaan? 

Tosiaan tuolla koulussa oli muuten itseasiassa aika normaalia, mitä nyt tallinäyttö josta tyytyväisenä otin erittäin vahvan H2, käytiin yks ori sieltä ruunaamassa ja varsoja hoideltiin. Tää on sitä elämää ❤️ , paitsi sateen vois kyllä ottaa pois.. Viimenen päivä Harjussa olikin sitte astetta erikoisempi.. Toimin siis tallimestarin tilalla (Harjussa oli kyllä yksi kaikesta vastaava aikuinen paikalla, mutta ei tallissa yms) jolloin siis varmistin että kaikki hommat hoituu jne. No, tämä hevonen, joka ruunattiin on ruunattu nimenomaan siksi, että hyppii ihmisten päälle, ja koska se vähän vanhempi on niin tottakai siinä kestää että rauhottuu, jos ollenkaan.. No sitähän talutetaan kahdelta puolelta päivittäin, mutta silti onnistui siis maanantaina hyppäämään yhden mun todella, todella hyvän ystävän päälle -> soitto tallimestarille, vastaavalle aikuiselle ja hätäkeskukseen ja potilas sairaalaan.. Hengissä selvittiin vaikka vaikeeta olikin!

Ei siitä sen enempää. Poni pääsi tosiaan mun kanssa samaan aikaan kotiin, ja se pääsi taas mun äidin hevosen luokse vähän lomailemaan laitumelle. Ne on vaan niin liikkiksiä kun tapaa ❤️ Tää postaus jää nyt aika lyhyeksi ja tylsäksi, samalla kun blogi jää tauolle. Palaillaan kun aihetta postailuun on!



Ja tää on se mistä poni innostuu, vaikka esteet olis ihan vaan kentällä.. mun rakas ❤️ 



❤️ ❤️ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti