tiistai 25. helmikuuta 2014

Aurinkoo, tuulta ja lumetonta maata.

Vähän erilainen Unski tänään! Tammalla oli tänään tosi paljon energiaa ja välillä meinas painaa vähän liikaakin kädelle, mutta vähitellen mentiin parempaan suuntaan ja lopussa oli taas normaalia menoa, ryhdikkäämpänä tosin ku pitkiin aikoihin. Tuuli oli kai se, mikä sai energian näkymään niin selvästi alussa, tosiaan täällä on tuullut nyt pari päivää niin kovaa, että huhhuh.






Huomenna ois tarkotuksena suunnata Harjuun päin ponin luo, ihan vaan käymään. Toivottavasti tästä saatais sit vähän jotain kuvamatskua, niin olis lisää postausta luvassa! 

Suhteellisen lyhyt postaus tosiaan, mutta ei tässä oo koko loman aikana ihmeempiä tapahtunut. Oon liikuttanut nyt loman aikana Nellaa, vaikka kipeenä oonkin ollu. Valitettavasti ei siitä putesta kuitenkaan oo kuvamatskua, mutta ehkä vielä jonain päivänä.. Lomanjatkoja, vaikka se suurimmalla osalla onkin jo loppu ;)

4 kommenttia:

  1. Voi kun Unski on hieno! Kiva blogi muutenkin, liityin menoa seurailemaan lukijana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se ihan hieno tässä vaiheessa, kunhan malttaa keskittyä :D

      Poista
  2. EN KESTÄ tota ponii... oikeesti en vaa voi kattoo näit kuvii enää se on niiiiiiiiin magee *_* Mutta jooo ihanii kuvii ja hei sullahan pitäis olla toi Harjussa, hahah! ;) Mut hei kerro terkkui pounille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oon kans kelannu et tää ois harjus iha parast! ;D kerron ponille terkkui (;

      Poista