sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Success isn't about winning; it's about staying in the game

Kaks viikkoa Harjussa, viikonloppu kotona ja postaustaukoa on kertynyt ennen edellistä postausta - ja nyt tuleekin toinen heti perään. Edellisessä pahoittelen fontin pienuutta, blogger ei ollut taas ihan yhteistyöhaluinen... No mutta, Harjussa oli tosiaan ihan mukavaa, viikonloppuna tuli katottua Jepan valmennuksia ja koiranäyttelyssäkin pyörähdin. Ihan kevyesti kyllä tuo pari viikkoa siellä menee, kun ponikin on siellä piristämässä. Jopa synttärit tuli Harjussa oltua, sweet sixteen.. Ponikin pääsi sitten hyppäämään 13. päivä, se on vaan niin täydellinen <3 ''Esteinä'' toimivat kavaletit mutta onko sillä koolla niin väliä?

Nyt kuitenkin olin kotona viikonlopun, se on vaan aina yhtä mukavaa. Näki taas pikkuset pennut, tavattiin muutama tuttukin ja lisäksi ratsastin Unskilla ja meidän tallin kolmannella hevosella, Nellalla. Antaa kuvien puhua puolestaan!













Tänään oiskin sit taas Harjuun lähtö, onneks hiihtoloma alkaa tän viikon jälkeen niin pääsee vähän rentoutumaan! Pitkät yöunet on vaan tarkotettu mulle, tai ehkäpä ihan vaan siis pitkälle venyvät. Seuraavaa postausta odotellessa, tarkoituksena olis tehdä Harjussa mun huoneesta postaus jossain välissä ja muutenkin vähän meidän asuntolan esittelyä!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti