torstai 20. helmikuuta 2014

Viikon kuulumisia

Kameran puuttumisen vuoksi tosiaan mun postaus meidän kämpästä vähän myöhästyy ja meneekin kahden viikon päähän kun meillä alkaa hiihtoloma huomenna niin täällä en vietä aikaa.. Tää viikko on oikeestaan ollut taas ihan kiva, mitä nyt eilen ja tänään oon ollu kipeenä ja kuumeessa, mutta mikäs siinä kun meno ei kuitenkaan hidastu!

Tiistaina meillä oli taas ratsastustunti, jonka menin Willyllä. Willy on siis tinker, vanhempi herra ja oikein mukava tapaus, herkkä ja toimiva. Tämän tunnin jälkeen tulikin sitten päätös, että meen herralla koulukisoihin 5.3, KN specialin näillä näkymin.

Ja kuva on taas sukupostista kaapattu!

Muuten viikolla ei ole oikeestaan tapahtunut mitään erikoista, käyty ponin kanssa viimein myös maastossa ja väännelty ja käännelty! Tänään tosin olikin vähän vauhdikkaampi päivä (jääräpää kun olen) ja ratsastin sekä ponin, että Kipperin. Ja kaiken lisäksi kengitin ponin etupään, kuvaa ei nyt siitä tilanteesta ole mutta ihan siistiä jälkeä tuli, jos ei lasketa sitä että vetäsin itteäni puukolla käteen vuolemisen aikana, ja verta valui.. Mutta takaisin tähän Kipperiin. Kyseessä on todella, todella mukava ruuna, joka valitettavasti inhoaa muita hevosia. Alkuverkkojen jälkeen tuli Kipsusta todella mukava, herkkä ja kevyt tapaus, muutaman lähdönkin jaksoi vanha herra ottaa. Tästä tilanteesta en kyllä valitettavasti kuvaa julkaise, ettei ala paskamyrskyä, mutta itse vain nauroin selässä ja Kipper oli ihan tosissaan! Ja antakaa anteeksi seuraavien kuvien ratsastajan ilmeilyt..



Näihin kuviin ja tunnelmiin, lomalla odotettavissa toivottavasti jonkinlaista päivitystä, mutta viimeistään reilun viikon päästä nähdään!


2 kommenttia:

  1. Sullakin on tosi kiva blogi! :) Ihana toi banneri :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Bannerista kiitokset menee kyllä Reetalle, käy toki tsekkaamassa senkin blogi - http://niinkuhuomisteiois.blogspot.fi/ :3

      Poista