lauantai 8. maaliskuuta 2014

Harju-kuvapostausta

Varautukaa liian moniin kuviin ja epätoivoisiin selityksiin! Nyt siis oon viettämässä yksin viikonloppua Harjussa, niin viimein sain tämänkin aikaan.


Eli tässä on yksi tie, mitä pitkin Harjuun pääsee, ja tämän voisi ehkä laskea yleisimmäksi. Koulutilantieltä siis kääntyy tämä tie!

Ja tässä on kanssa yks tie. Koivukuja on tuolla edessä päin, sieltä siis lähetään bussillakin mikäli menee muuna päivänä kotiin kuin perjantaina.
Purtsille vievä tie, lähtee siis tuolta toisen kuvan tieltä..


Ja tässä näkymää kolmannen kuvan tieltä toiseen suuntaan - vasemmalla on ruokala/asuntola Aura ja oikealla päärakennus, missä on siis toimisto + rehtorin huone.
Ja tästä alaspäin lähtiessä päätyy ravitalliin, Kaisan talliin (missä ponikin asustaa) ja siitä eteenpäin vielä yksi reitti pois Harjusta. Vasemmalla on myös Pollela, missä on mm. opo ja terkkari ja tämän takana Tyttölä, yksi asuntoloista.

Ja tästä näkee siis Kalastajatorpan, tutummin torpan. Tämän tyylisiä rakennuksia on Harjussa useampi, mutta vain tämä on opiskelijoiden asuntolana - loput toimivat opettajien/muun henkilökunnan asuntoina.







Tässä siis torpalta päin Mattila. Mattilat toimivat asuntoloina, yhteen Mattilaan mahtuu 8 henkilöä ja muistaakseni Mattiloita on 7kpl.

Ja valkoinen rakennus tässä on Putkinotko, poikien asuntola.


Ja tässä ''kuuluisa'' Kiessi-museo. Ja lisäksi tämähän yritettiin polttaa taannoin..


Mun ''sänkynä'' toimi viikonloppuna olkkarin sohva!



Ja tässä on mun ja mun kämppiksen huone. Nyt juuri vähän sotkussa, mut muuten ihan okei, eikö?

Ja tässä taas meidän käytävä. Ovet on huoneisiin, ja huoneita siis on torpalla 6.

Ja tässä taas meidän eteinen, olkkarin ovelta.


Ja tässä taas meidän olkkari ja ikkunasta näkyy takapihalle..



2 kommenttia:

  1. Moi! Tosi kiva blogi sulla! Oon siis Vickin pikkusisko(Sen joka oli sillon leirillä jossa olit avustajana vuohimäessä). Onko kivaa opiskellaHarjussa? Itekki haluisin sinne:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (: Ite tykkään Harjusta opiskelupaikkana tosi paljon ja mahdollisuuksia täällä ainaki riittää vaikka mihin! Ainaki kokemuksen arvonen paikka, vaikkei tästä hevosalalle joku (aika moni) jäisikään. Siitä vaan!

      Poista