keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Irtohypytystä ja kuvailua!

Tänään on taas ollut ponitäytteinen, rento, ihana päivä. Meillä jäi viimeinen lukiotunti tänään pois, joten päästiin jo 14.00. Tästä lähdin kuvailemaan ponia Reetan kanssa (<--- link link!). Poni oli oikeastaan aika kuvauksellinen, toisin kuin omistajansa... Hauskaa meillä silti oli, vaikka vähän vilponen ilma tuolla onkin. Puunattiin tosiaan ponia vähän ja mentiin joen varrelle kuvailemaan. Poni oli tosi nätisti, vain kerran vähän hypähti auton ajaessa takaa (ehkä noin 50m päästä, ponin etujalat ehkä 10cm irti maasta..) mutta muuten pysyi nätisti juuri siellä, missä halusinkin ja kulki rauhassa :) Taas saa siitä olla ylpeä ❤️

Nämä hetket on kyllä tosiaan aina niitä, kun huomaa taas kuinka paljon tuosta karvapallosta välittääkään. En vaan löydä maailmasta mitään parempaa, kuin mun oman vanhuksen ❤️ Harmillistahan siinä tosiaan on se, ettei poni ole enää mikään nuori, mutta niin kauan kuin se on hyvin käytettävissä niin saahan se täällä köpötellä menemään. En vaihtaisi sitä nuorempaan, ''hienompaan'' poniin tai hevoseen, se on kuitenkin mun oma poni, jonka kanssa oon aina tykännyt touhuta ja ajan myötä siitä on vaan tullut tärkeempi ja vielä vaan tärkeempi. Toki on aina riskinsä pitää vanhaa hevosta, joka menee ns. helpommin rikki (lähinnä turha enää lähteä parantelemaan jotain isompaa vaivaa), mutta mulle tää on juuri oikea ratkaisu, vaikka huonompia päiviä näkyykin.





Ja niinkuin otsikossa sanotaankin, poni oli tänään myös hyppäämässä irtona. Kuja ja avustusjoukot olivat siellä jo valmiiksi, niin miksei. Aloitettiin ihan vaan maapuomeista, nostettiin ristikoiksi ja ehkä noin viiden kerran jälkeen oli viimeinen este siinä 90cm paikkeilla, vähän alle. Poni käyttäyty taas todella hienosti, ei tehnyt mitään pukkeja tai muutakaan tyhmää. Juoksi kyllä kun tajusi olevansa irti, mutta antoi nätisti kiinni ja seisoskeli välillä katselemassa paikkoja. 

Korvat tötteröllä mentiin koko ajan, poni oli tosi innoissaan ja meni nätisti kaikista yli. Jätettiin kuitenkin nopeasti hypyt siihen, kun ponilla on kuitenkin ikää, niin tämä on erinomaisen riittävää papalle. Ei vaan voi olla ponista näin ylpeä ❤️ Loppuun vielä video hyppäilyistä, ja mikäli ei toimi, niin videoon pääset tästä linkistä!





5 kommenttia: