keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

K.N. Special

Tänään tosiaan oli kisat, mihin osallistuin Willyllä. Pappa oli verkassa aika hauska tapaus, välillä oli vähän vaikee pidellä kun innostu mutta muuten jo verkassa ihan ok. Verkkailin Wilperiä noin puol tuntia, ja siitä oli lähtö Nestoriin ja rata edessä! Kouluaitojen sisälle päästyä Willy oli taas vähän jännittynyt ja muutaman laukka-askeleen se otti ihan itse, mutta lopuksi kyllä toimi oikein mukavasti.

Varsinaisen radan alettua mä vähän jännityin ite, jollon Willyltä lähti vähän energiaa ja siitä tuli vähän tahmatassu. Satulasta tuntui siltä, että pappa heräsi uudelleen vasta laukkojen alettua, mutta arvostelu oli oikeastaan tosi hyvä ja prosenteiksi saatiin 62,40! Tällä tuloksella jopa sijoituttiin neljänsiksi (yhteensä meitä oli 14 vai 15?), mikä oli mulle sekä yllätys että ylpeyden aihe, kun tämmösellä vanhemmalla tinkerillä pääsee niiden hienojen puokkien seasta nousemaan. Ensimmäisellä oli muistaakseni prosentit 66, toisella 65 ja kolmannella (joka tosin oli sama ratsastaja kuin toinen, eri hevosella vaan) 63. Nyt ei ole oikeastaan muuta postailun aihetta, mutta loppuun vielä pari kuvaa ja video radasta!






Ja koska blogger ei suostu yhteistyöhön, löydätte videon tästä linkistä

2 kommenttia:

  1. Ei wau, vähänkö menitte hienosti ! :) En itse mikään kouluratsastukseen perehtynyt ole, mutta eikö sinulla olisi ''pitänyt'' olla pidemmät jalustimet ? Meillä ainakin tunneilla sanotaa aina että pidemmät jalustimet, jalka on melkein suorassa koulu ratsastuksessa ! :D En kyllä tiedä !! Ja lähtikö heppa vähän ''liian reippaasti'' tuossa toisessa kokorataleikkauksessa lisätyn/pidennetyn(?)laukan pyynnöstä ? :D Näytti ainakin siltä, mutta todella hienosti menitte, onnittelut nelosesta ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Periaatteessa mulla olisi voinut olla reiän pidemmät, mutta meiän nykyinen opettaja täällä on mulle neuvonut nämä jalustimet ja pakko myöntää että verkassa oli tosi hyvä, ettei mulla ollut pidempiä, en meinaan tiedä oisko tasapaino yhessä kohassa pettänyt :D Joo, siinä toisessa kokorataleikkaassa Willy oli sitä mieltä että siinä on pakko olla lisäys, mutta oikeasti oli ihan normaali harjoituslaukka :) Pappa vaan vähän innostu!

      Poista